Wij maken Outside Escapes op maat

Wij maken ook Outside Escapes op maat! De route, het verhaal en de raadsels sluiten dan aan bij jouw wensen. Verderop kun je lezen over een Outside Escape in opdracht van het Broodfonds Sint Maarten in Utrecht. Bij een op maat gemaakte Outside Escape kun je denken aan:

  • een ontspannen en gezellige activiteit voor werknemers of juist competitief (afhankelijk van jullie wensen);
  • een introductie-activiteit voor nieuwe werknemers, waarbij ze de organisatie leren kennen, plekken op het werk ontdekken en/of met elkaar iets leuks doen;
  • een avontuurlijke activiteit voor klanten/relaties waarbij jullie product of organisatie centraal staat.

De klant bepaalt waar en waarover de Outside Escape gaat. Het mag zelfs binnen zijn, bijvoorbeeld op het kantoor. Wij zorgen voor een avontuurlijk en onvergetelijk evenement!

Na een introductiegesprek gaan wij aan de slag en bouwen wij iteratief een Outside Escape. Iteratief betekent dat de opdrachtgever en gebruikers feedback geven op de tussenresultaten. Dat maakt het mogelijk om snel bij te kunnen sturen. Door onze werkwijze gebaseerd op Scrum kunnen we in korte tijd opleveren.

Wil je ook een Outside Escape op maat? Mail ons via info@outsideescape.nl of gebruik het het contactformulier.

Outside Escape Broodfonds Sint Maarten Utrecht

Martin en Vincent maakten voor ons Broodfonds een speciale Outside Escape die precies aansloot op onze wensen en het thema dat we hadden aangegeven. De communicatie verliep helder en soepel en er werd op een prettige manier meegedacht over de verschillende mogelijkheden. We hebben een geweldig leuke middag gehad waarbij de deelnemers elkaar en hun stad weer van een heel andere kant hebben leren kennen. Het thema kwam overal in terug, heel knap gedaan, daardoor voelde het ook echt als ‘onze’ Outside Escape.

~ Maria Postema – Bestuur Broodfonds Sint Maarten

Het Broodfonds Sint Maarten in Utrecht wilde in het voorjaar 2021 een unieke Outside Escape voor al hun 50 deelnemers. Op basis van hun specifieke wensen hebben we het verhaal, de route en de raadsels ontwerpen geheel rondom het thema Sint Maarten. In groepjes van vier ontdekten de spelers nieuwe plekken in de stad waar het verhaal van Sint Maarten zichtbaar werd. Groepjes die elkaar onderweg tegen kwamen konden elkaar uitdagen met het spel ‘stelen of delen’, geheel in het thema van Sint Maarten.