Reviews The Hague

It’s great fun to discover the city together in a different way!

You will not only get see places you had not discovered before, but also learn fun facts about the city while putting your own brain to work with these challenging puzzles. And in the meantime you can walk outside, which is good for your health. Great for when you want to discover a new city. Or when your are looking for a nice group activity.

~Marcia

Highly recommended

It’s really a fun experience. Tough puzzles at surprising locations in the city. Highly recommended!

~Renée

It’s a great activity!

It’s a great activity! You will see new places in The Hague, and solve fun and original puzzles along the way. I had a great afternoon!

~Martijn

Nice combination of escape room and hiking

The assignments are challenging. It’s nice to get to know the city in a different way, you start to look in a different way.

~Marieke

Reviews Rotterdam (Dutch only)

Topuitje!

Topuitje! Wandelen wordt opeens veel interessanter tijdens een Outside Escape. Je bent lekker buiten, ziet de stad vanuit een anders perspectief en je wordt ook nog eens uitgedaagd met de opdrachten. Ook de ervaren escaper kan z’n tanden hierin zetten en voor diegenen met minder ervaring zijn er de hints die je wel weer verder helpen. Superleuk dus voor iedereen die op zoek is naar een leuke buitenactiviteit in de stad, aanrader!!

~Emilie

Reviews Utrecht (Dutch only)

Leuke puzzels met veel afwisseling

Zeer geslaagde escape-/puzzeltocht die langs een paar bijzondere plekken van de stad leidt. Leuke puzzels met veel afwisseling, zowel in vorm als in moeilijkheidsgraad, duidelijk gemaakt door iemand met een escaperoom-achtergrond. Ik ken Utrecht goed, maar keek toch weer met hele andere ogen naar mijn stadsie! Wij deden de outside escape met twee personen en dat werkte prima. Goed voor een paar uur speur- en puzzelplezier.”

~ Maria ~

Een soort mindful escapen eigenlijk

Een uitdagende escaperoom in het prachtige Utrecht. Je ontdekt nieuwe plekken en gaat nog beter om je heen kijken als je deze Outside Escape doet. Een soort mindful escapen eigenlijk. :) Ik houd wel van escaperooms en vind het altijd jammer als puzzels zo zijn opgelost. Dat is hierbij niet. Het is uitdagend, maar niet onmogelijk. De associaties zijn niet ver gezocht, zoals bij sommige spellen. Een samenhangend verhaal en leuk om samen te doen.

~ Maartje ~

Zelfs de echte Utrechter komt op verrassende plekken.

Outside Escape geeft je alles wat je wenst van een escape room: goede puzzels die mooi geïntegreerd zijn in het verhaal. De absolute plus is dat je op leuke en zelfs voor de echte Utrechter verrassende plekken komt.

~ Roland ~

Aanrader dus, ik ben benieuwd naar de andere steden

Een echte ‘catch me if you can’! Leuke manier om je eigen (of een andere) stad te leren kennen! Ik woon al een tijdje in Utrecht maar ben op plekken geweest die ik nog niet kende. De puzzels zijn soms pittig, maar goed te doen, zeker met de mogelijkheid om hints te vragen. Aanrader dus, ik ben benieuwd naar de andere steden!

~ Manon ~