Bedrijfsuitje

Wil je een Outside Escape als teamuitje of bedrijfsuitje? Of wil je een demo aanvragen? Dat kan, je bent niet de eerste :-). Neem even contact met ons op en geef aan met hoeveel teams je zou willen spelen, dan laten wij ook weten hoeveel korting je krijgt. Betaling kan indien gewenst achteraf op factuurbasis.

We kunnen de Outside Escape ook afstemmen op jouw organisatie. Dat kan bijvoorbeeld door personages in het verhaal te veranderen die herkenbaar zijn voor jouw klanten, werknemers of studenten. Dat kan al vanaf 250 euro. We gaan graag met je in gesprek, geheel vrijblijvend natuurlijk. Laat gerust van je horen.

Wat een leuke manier om de stad te verkennen. We hebben dit met meerdere teams gedaan en iedereen deed mee en vond het leuk, ondanks dat we in de regen liepen en een kroeg misschien verleidelijk was. Ik zou het ook zo nog een keer doen in een andere stad.

Scholen en leerlingen

De Outside Escape is ook geschikt om te doen met leerlingen van middelbare scholen. Meerdere scholen gingen je voor, zoals het Emmauscollege in Rotterdam. Leerlingen uit 4 en 5 VWO hebben met veel plezier de Outside Escape Rotterdam gedaan.

En een docent economie heeft zijn leerlingen uit de bovenbouw VWO meegenomen naar de Outside Escape Utrecht.

Leerlingen waren erg enthousiast! Met name competitie element helpt:) Leuk om met 35 leerlingen te doen.

~ Marc

Neem even contact met ons op en geef aan met hoeveel teams je wilt spelen, dan laten wij weten hoeveel korting je krijgt. Betaling kan indien gewenst achteraf op factuurbasis.