Een origineel teamuitje met Outside Escape

Stap met je team in een spannend verhaal vol raadsels en ontdek de mooie plekken van de stad.

Wat een leuke manier om de stad te verkennen. We hebben dit met meerdere teams gedaan en iedereen deed mee en vond het leuk. Ik zou het zo nog een keer doen in een andere stad.

Wat kan ik verwachten?

 • Voor groepen van 4 tot 80 mensen (opgedeeld in teams van ongeveer 4).
 • Coronaproof
 • Een team is ongeveer 2 uur bezig en loopt zo’n 2,5 km.
 • Start op ieder gewenst moment; alleen een telefoon vereist.
 • De routes zijn in de buurt van horecagelegenheden.
 • 20 euro per team. Wij bieden korting voor grotere groepen, stuur ons een berichtje voor meer informatie.
 • Nederlands en Engelstalige versies beschikbaar.
 • Vraag gratis een demo aan.

Steden

Outside Escape Utrecht

Agent Bas Beenhakker is er met een dossier vandoor dat het politiebureau nooit had mogen verlaten. Kunnen jij en je team achterhalen waar Beenhakker naar toe is gegaan? Lees meer…

Outside Escape Den Bosch

Het schilderij de Tuin der Lusten dat sinds deze week in Den Bosch is blijkt nep te zijn. Dat zegt een team van kunsthistorici. “Het pronkstuk dat wij uit Spanje hebben ontvangen blijkt een vervalsing te zijn.” Terwijl de politie een onderzoek start, word je gebeld door een oude klasgenoot. Zij heeft ontdekt dat er raadselachtige tekeningen en teksten in de kopie zijn verwerkt en vraagt om je hulp. Lees meer…

Outside Escape Amsterdam

Meneer Vily is er van ontdaan. ‘Xoro komt helemaal uit Japan, daar zijn ze erg ver met dit soort technologie. Ik wilde graag een hond die ik niet elke dag hoef uit te laten. Ik kan niet zo goed meer lopen weet je. Maar nu is hij weggelopen.’ Lukt het jou om de robothond terug te vinden? En waarom is hij eigenlijk weggelopen? Lees meer…

Vraag een gratis demo aan

Wil je zien hoe het werkt? Vraag om een demo door een mail te sturen naar: info@outsideescape.nl of onderstaande formulier in te vullen.

  Outside Escape Maastricht

  Verschillende mensen in Maastricht hebben dreigbrieven ontvangen. Makelaars, restauranthouders, maar ook kerken hebben raadselachtige briefjes ontvangen. Mila, politierechercheur gaat op onderzoek uit. Onderweg ziet ze afdrukken van bokkenpoten. Het begint er steeds meer op te lijken dat iemand de beruchte Bokkenrijders weer nieuw leven heeft ingeblazen. Lees meer…

  Outside Escape op maat

  We kunnen de Outside Escape afstemmen op jouw organisatie. Dat kan bijvoorbeeld door personages in het verhaal te veranderen die herkenbaar zijn voor jouw klanten, werknemers of studenten. Of  we ontwerpen een specifieke route met geheel een eigen verhaal dat aansluit bij jouw wensen.

  Denk aan:

  • een gemeenteprovincie of andere overheidsorganisatie die burgers wil laten kennismaken met bijzondere plekken en de historie van de stad of andere omgeving.
  • een museum waar bezoekers op een creatieve en leuke manier worden uitgedaagd om kennis te maken met een tentoonstelling.
  • een school of andere onderwijsinstelling die een introductieactiviteit voor nieuwe leerlingen of studenten wil bieden.
  • een bedrijf dat een avontuurlijke activiteit voor klanten en relaties wil bieden om hen kennis te laten maken met een nieuw product.

  Bekijk onze eerdere opdrachtgevers of neem contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek, geheel vrijblijvend natuurlijk.